Minta és bemutató

Mintafelület készítés

Annak érdekében, hogy pontos árajánlatot, és jól körülírt elvárható eredményt tudjunk ajánlani - melyet nagy mértékben meghatároz a már kész beton felület minősége - előzetes egyeztetés után a helyszínen mintafelületet készítünk.
Az alábbi leírás elolvasása után képet alkothat, mire számíthat.

Hozza ki a maximumot betonpadlójából!

A betonpadlók több figyelmet érdemelnek, minthogy csak tapossanak rajtuk. Ha Ön azt gondolja, hogy Önnek csak egy betonpadlója van, akkor igazán érdemes egy pillantást vetnie egy HTC Superfloor™ padlóra, ugyanis mindez a szépség az Ön padlójában is benne van, csak ki kell hozni azt belőle. Csiszolás és polírozás után a piszkos és unalmas betonpadló egyszerre átalakul egy ragyogó, könnyen karbantartható, környezetbarát és maradandó, polírozott betonpadlóvá. Szeretnénk, ha tudná, hogy Önnek is gyémántpadlója van.
Könnyen tisztán tartható
Modern és elegáns
Páratlanul tartós
Környezetbarát
Gazdaságos

A HTC Superfloor™ egy olyan eljárás, amely során a nyers szerkezeti betont mechanikusan felcsiszolják egy polírozott felületté HTC csiszológépeket és HTC gyémántszerszámokat alkalmazva.

A betonról
Évezredek óta ismert, hogy a beton egy kemény és tartós anyag. Latin neve, concretum, a maradandóság és erő szinonimájává vált a történelem során. A betonra utaló első nyomokat mintegy 7000 évvel ezelőttre datálják. A Római Birodalomban is használták, például a Pantheon építéséhez. Mindennek ellenére a beton készítésének tudománya egészen a 17.századig feledésbe merült, amikor újra felfedezték a benne rejlő lehetőségeket. Azóta, és így van ez napjainkban is, a beton a legközismertebb építőanyagok egyike. A HTC pedig kiemelte a betont a szürkeségből, mikor megalkotta a HTC Superfloor™ polírozott betonpadlót.

Egy gyönyörű padló
A HTC Superfloor™ egy olyan korszakalkotó padlóképző technológia, mely a betonpadló fogalmát teljesen újraértelmezi: sokkal többé teszi, mint csupán egy erős és kemény felület. A technológia legalább olyan egyszerű, mint amennyire zseniális. Lényege, hogy a HTC csiszológépeivel és gyémántszerszámaival a beton felső rétegét lecsiszolják, ezáltal előtűnik annak belső szemcseszerkezete, amely végül a polírozás után nyeri el utánozhatatlanul ragyogó szépségét. A folyamat végeredményeként egy erősebb, tartósabb, fényesebb és összehasonlíthatatlanul szebb betonpadló jön létre. Ráadásul a természet és a pénztárcája is jól jár.

HTC Superfloor™ Platinum készítése